• Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • Free shipping to Greece

Τρόποι πληρωμής

 

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας (με αντικαταβολή) χωρίς επιπλέον έξοδα.

 

Σε περίπτωση που αρνηθείτε να παραλάβετε τα προϊόντα, ενώ έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, σας ενημερώνουμε ότι για λόγους ασφαλείας δεν θα μπορείτε να επιλέξετε και πάλι αυτόν τον τρόπο πληρωμής σε επόμενη σας παραγγελία, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

 

Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη ως τρόπος πληρωμής για αποστολές σε Κύπρο και εξωτερικό.

 

 

 

Δεχόμαστε πιστωτικές/ χρεωστικές κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, VISA Electron, Verified by VISA, MasterCard SecureCode. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

 

Το LONAS CONCEPT  εγγυάται ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας όλων των δεδομένων του Χρήστη. Επίσης επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Cookies του LONAS CONCEPT

 

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners &Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

 

 

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στον εξής τραπεζικό λογαριασμό:

 

  1. Alpha Bank: GR 660 140 861 086 100 200 201 8357

      ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : LONAS IKE

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού.